1. PRODAJALEC

FlawlessCode, d.o.o., je edini lastnik izdelkov, ki se prodajajo na spletni strani www.flawless-code.com, in je odgovoren za storitve, ki jih zagotavlja ta spletna stran.

Lastnik tega spletnega mesta je FlawlessCode, d.o.o. Partizanska 13a, Maribor, Slovenija.

2. POGOJI PRODAJE

Z oddajo naročila pri podjetju FlawlessCode, d.o.o., se v celoti strinjate s temi pogoji poslovanja.

Za nakup, dostop do naših storitev ali uživanje v naših promocijah pri FlawlessCode, d.o.o. morate biti starejši od 18 let in imeti pogodbeno sposobnost. Obvezno morate v celoti izpolniti registracijski obrazec.

Ob oddaji naročila se zavezujete, da so vsi podatki, ki nam jih posredujete, resnični in točni. Družba FlawlessCode, d.o.o., si pridržuje pravico, da zavrne ali izključi vsako stranko, ki ne izpolnjuje teh zahtev.

3. NAKUP PRI PODJETJU FLAWLESSCODE

Uporabniki morajo pri FlawlessCode, d.o.o., za nakup izpolniti vsa zahtevana polja.

Vse prikazane cene so končne cene, ki v primerih, ki veljajo, izrecno vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), ne glede na to, da ima uporabnik vedno na voljo podrobne informacije o ceni izdelka.

Sprejetje teh pogojev pomeni, da se uporabnik strinja z izdelkom, njegovimi lastnostmi in ceno.

Za vsa naročila je treba sprejeti cene in značilnosti izdelka, ki so podrobno navedene v njegovem opisu.

Če kateri koli izdelek ni na voljo, bo podjetje FlawlessCode, d.o.o., o tem takoj obvestilo stranko, preklicalo naročilo in ji vrnilo znesek.

Za vse naše izdelke velja dveletna garancija za proizvodne napake.

V primeru izdelka z napako mora prodajalec pristopiti k popravilu, zamenjavi, znižanju cene ali razrešitvi pogodbe, kar so ukrepi, ki bodo za potrošnika in uporabnika dopolnilni. To nadomestilo vključuje stroške, potrebne za odpravo neskladnosti izdelkov z napako, zlasti stroške dostave in prevoza ter stroške, povezane z materialom in delovno silo. Prodajalec se mora odzvati na neskladnost zaradi izdelka z napako, ki se lahko pojavi v dveh tednih od dobave.

Preden se stranka in uporabnik povežeta s pogodbo na daljavo ali se poravnata iz ustanovitve ali korespondenčne ponudbe, bo podjetje FlawlessCode, d.o.o., stranki in uporabniku dalo potrebne informacije o obstoju poprodajne pomoči, poprodajnih storitev in komercialnih garancij ter o njihovih pogojih.

4. PREDSTAVITEV IZDELKA

Podjetje FlawlessCode, d.o.o., se zavezuje, da bo izdelke prikazalo in opisalo kar se da natančno.

Lahko se zgodi okoliščina, da se embalaža ítem, ki ga prejmete, ne ujema z embalažo, prikazano na kartici izdelka. Ker lahko obstajajo proizvodne serije, ki predstavljajo različne embalaže, se podjetje FlawlessCode, d.o.o. ne zavezuje, da bo posebej postreglo s fotografiranimi embalažami.

Možna so majhna odstopanja v barvi izdelkov, ki so lahko posledica digitalizacije slike, vizualizacije in drugih tehničnih razlogov. Družba FlawlessCode, d.o.o., ne bo odgovorna za te razlike in odstopanja.

Družba FlawlessCode, d.o.o., zavrača vso odgovornost v primeru napake, pomote ali opustitve v omenjeni predstavitvi.

Fotografije, uporabljene za ponazoritev in dopolnitev opisa izdelkov, niso del pogodbenih obveznosti.

5. PLAČILO

Vsa naročila je treba plačati z bančno kartico (Visa, Mastercard ali American Express) in računom PayPal.

Podjetje FlawlessCode, d.o.o., v svojem strežniku nikoli ne bo hranilo podatkov o kartici ali bančnih podatkov uporabnika. Ni dovoljeno uporabljati podatkov ali plačilnih instrumentov, ki pripadajo tretjim osebam.

6. VARNOST PLAČIL

Družba FlawlessCode, d.o.o. bo uporabila vsa razpoložljiva sredstva, da bi zagotovila zaupnost in varnost podatkov, posredovanih prek spleta in na spletni strani www.flawless-code.com. V istem duhu plačilna platforma uporablja varnostne protokole SSL (Secure Socket Layer).

7. VRAČILA

Po prejemu izdelka ter odobritvi in odobritvi vračila boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo z obvestilom, da bo znesek za izdelek ali izdelke, ki jih je treba vrniti, povrnjen z istim načinom plačila, ki ste ga uporabili za plačilo naročila.

Povračilo se bo pojavilo v stanju vašega računa v naslednjih 7 do 15 delovnih dneh po prejemu elektronskega sporočila s potrditvijo vračila, čeprav se to lahko razlikuje glede na pogoje posamezne banke.

8. ODGOVORNOST

Družba FlawlessCode, d.o.o., se zavezuje, da bo vaše naročilo čim hitreje predala izbranemu prevoznemu podjetju. Kljub temu družba FlawlessCode, d.o.o., ne more biti odgovorna za: škodo, ki nastane zaradi nepravilnega delovanja prevoza, zlasti iz razlogov, kot so industrijski ukrepi, prometni zastoji in na splošno vsi drugi razlogi, značilni za ta sektor, ki povzročijo zamude, izgubo ali krajo izbranega izdelka. za tehnične okvare, ki zaradi naključnih vzrokov ali kakršnih koli drugih razlogov lahko preprečijo normalno delovanje storitve prek interneta. Zaradi nedostopnosti spletnega mesta zaradi vzdrževanja ali drugih razlogov, ki uporabniku onemogočajo dostop do storitve. Družba FlawlessCode, d.o.o., bo uporabila vsa razpoložljiva sredstva za zagotovitev postopka izbire, plačila in pošiljanja želenega izdelka. Kljub temu FlawlessCode, d.o.o. zavrača vsakršno odgovornost za vzroke tretjih oseb, naključne okoliščine in primere višje sile.

9. INTELEKTUALNA LASTNINA

Vse informacije, ki jih vsebuje spletna stran, kot tudi grafična zasnova in postavitev ter uporabljena koda, so zaščitene z avtorsko pravico in drugimi zaščitnimi pravicami. Te pravice pripadajo izključno družbi FlawlessCode, d.o.o. ali njenim licencam, zato je izrecno prepovedano vsakršno razmnoževanje, distribucija, preoblikovanje ali javna komunikacija, pa tudi vsakršna vrsta odstopa celotne vsebine spletne strani ali njenega dela in na splošno vseh predmetov, ki so v skladu z veljavno zakonodajo lahko zaščiteni z zakoni o intelektualni lastnini.

10. SLUŽBA ZA POMOČ STRANKAM

Z družbo FlawlessCode, d.o.o., se lahko povežete prek kontaktnega obrazca prek družbenih medijev ali po elektronski pošti: info@flawless-code.com.

Naš urnik podpore strankam je: Od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00 po srednjeevropskem času.

11. PRAVNI UKREPI

Družba FlawlessCode, d.o.o., si pridržuje pravico do pravnih ukrepov proti uporabnikom, ki kršijo ali kršijo pravice intelektualne in industrijske lastnine družbe FlawlessCode, d.o.o.